fbpx
21 dní ke změně (6)

DALŠÍ SÉRIE 21 DNÍ STARTUJE 1.6.2024

První série TOP Access nástrojů se zúčastnilo přes 220 skvělých bytostí, druhé série pak skoro 80 účastníků, kteří si rádi v životě hrají a více prozkoumávají tyto mocné nástroje tvorby života, který jim bude každý závidět. A jim to nebude vadit. 🙂
 
PŘEJETE SI ZAŽÍT TĚCHTO 21 DNÍ? Nyní máte tu možnost. PŘÍŠTÍ KOLO STARTUJE 1.6.2024. Bude to naposledy s podporou ve Facebook skupině.
Každý si v těchto 21 dnech najde své. Někdo se nástroje teprve učí, někomu dojde, z jaké energie je třeba je použít a někdo si vše osvěží a upevní.

poslechni si video

TOP Access nástroje

21 dní ke změně

Gary Douglas, zakladatel Access Consciousness říká: „Dojde vám to, až vám to dojde“ a má pravdu. I mně některé věci teprve teď dochází. Přitom Access praktikuji a předávám již od roku 2017. STARTUJEME 1. ČERVNA

Přehrát video

Přejete si, aby váš život byl větší, radostnější, zábavnější, pohodovější?

JE TŘEBA O NĚJ POŽÁDAT

Lidé často vůbec netuší, kam směřují. Neznamená to, že nic netvoří, ale tvoří z podvědomých programů. Co nyní žijete, jaký život máte, jste vytvořili. Možná ne vědomě, možná právě podvědomě, ale vytvořili. Pokud chcete žít něco jiného, je třeba si to vybrat. Jak si to vybrat, když nevíte, co vlastně chcete? 

PAK je třeba NESTÁT VESMÍRU V CESTĚ

Jedna věc je požádat a druhá je umožnit tomu, o co žádám, aby se stalo, aby to k nám přišlo. Většina lidí v této realitě věří tomu, co vidí a myslí si, že TO, co nejsou schopni teď vidět, představit si, jak se k tomu dostat, mít cestu, řešení, pak není možné to získat.
 
Jedna z největších kapacit, které máte, je VÁŠ ÚHEL POHLEDU. Váš úhel pohledu tvoří, co žijete. Váš názor, to jak věci vidíte, co si o nich myslíte, čemu věříte, vytváří to, co za nějaký čas uvidíte a budete ve svém životě žít. Tady by se hodila otázka. Odkud se tento názor vzal? Je vůbec váš? Pokud není, pro co ho nezměníte a nevytvoříte jinou možnost, jinou budoucnost?
 
Já k tomu používám jednoduché a velmi účinné nástroje Access Consciousness.

Co jsou to vlastně Access nástroje

Je to něco, co se velmi těžko vysvětluje. Jakmile to zažijete, pocítíte změnu na svém těle a ve svém životě, nebudete chtít jinak. Spíše budete chtít víc.

Podívejme se spíš, co s nimi jde vytvořit. Mám to odzkoušené na sobě, každý jednotlivý nástroj ve stovkách různých situacích.

Zní to příliš dobře na to, aby to byla pravda?

Já taky dřív nevěřila, než jsem sama na sobě zažila.

Pokud jste již byli na kurzu Access Bars, mnoho z nich jste již slyšeli, pokud se dál vzděláváte, určitě si řeknete, jasně, já vím.

Položili jste si už někdy otázku: Jak to, že stále nemám to, po čem toužím? Tolik kurzů už jsem prošla, tolik clearingů udělala, tolik času tomu věnovala? Gary Douglas říká: pokud používáte Access nástroj na situaci, která se vám nelíbí a ona se nezmění během 3 měsíců (myslí však týdnů, možná i dní), pak to znamená, že nepoužíváte nástroj způsobem, abyste umožnili změnu. Mnohdy jen odříkáváme, otázkujeme, „děláme“, ale ve skutečnosti tím nejsme. U každého nástroje vám ukážu energii, kterou je třeba být, aby fungoval.

Co takhle začít od začátku?

Lety používání a žití Access jsem zjistila, že ty úplně ZÁKLADNÍ nástroje jsou často těmi TOP.

Tolikrát jsem již na kurzu viděla vykulené oči a otevřenou pusu účastníka, když jsem položila jednoduchou otázku, kterou už slyšel stokrát, tisíckrát a TEĎ mu to teprve došlo. V okamžiku, kdy si uvědomíme, z čeho tvoříme, že to tvoříme my, je změna na dosah.

Přestala jsem hledat složitosti a začala jít po energii, kterou je třeba být, aby konkrétní nástroj, i ten který jsme slyšeli mockrát, i ten jednoduchý a základní, vytvořil zázrak. Zjistila jsem, že velmi záleží na tom, z jakého prostoru, z jaké volby nástroj praktikujete. Můžete si říkat miliokrát Jak se to ještě zlepší?, pokud na nějaké úrovni nechcete změnu, nic se nestane. 

Ahoj, jmenuji se Lucka

Access jsem potkala v roce 2017 a od té doby se stal mou vášní. Vždy jsem toužila po větším životě, zkusila mnoho různých metod, až s Accessem se něco výrazně pohlo. Předtím jsem vyladila svůj život tak, abych ho vůbec přežila, s modalitou Access jsem začala tvořit.

Není to ani tolik o nástrojích, ale o volbách, které děláme právě díky tomu, že nástroji uvolníme to, co nás drží za zadek a nechceme se toho pustit. Odfacilitovala jsem stovky kurzů a tisíce účastníků, jsem žena pevně stojící na zemi, v českém Accessu známá pro svou praktičnost, schopnost vysvětlit nástroje tak, abyste je pochopili, s velkým smyslem pro humor a lehkostí.

Váš život nemusí být složitý ani dramatický, tady je tolik co si můžete vybrat, pokud si to uvědomíte a podíváte se na to jinak. Je škoda promrhat čas, který na této planetě máme.

Lucka ❤️

jahoda

01/výhoda

Každý z nástrojů jsem nesčetněkrát použila ve svém vlastním životě a mnohokrát vysvětlila včetně příkladů na svých kurzech a online vysíláních. Změnila jsem mnoho.

jahoda

02/výhoda

Každý den dostanete jeden nástroj mailem včetně popisu i příkladů z praxe, který zařadíte do svého života. Na závěr získáte snadný přístup ke všem nástrojům.

jahoda

03/výhoda

21 dní vytvoří návyk používání otázek a dalších nástrojů ve vašem životě. Další měsíc můžete udělat opakování, kdy najednou budete vnímat jinak.

Ne každý hned vnímá energie a je schopen vypnout hlavu.

Monika
Monika
Read More
Konečně mi někdo vysvětlil, co jsou bariéry a jak fungují. Zjistila jsem, že jsem celý život žila ve vlastním vězení. Téma energie je pro mě velké téma. Většinou jsem byla v programech, které sice řeší energii, ale jinak. Má hlava chtěla být přizvána, víc všemu rozumět a ne jen důvěřovat, že se něco děje. Přála jsem si mít praktické nástroje, které fungují. A dostala jsem je ... .

21 dní

Každé ráno v 7:00 do vaší mailové schránky dorazí poklad. Krátké video s popisem a praktickými návody k využití.

18 nástrojů

TOP z Accessu v mém podání. Prakticky, přehledně, pochopitelně, srozumitelně až do vaší mailové schránky, jeden nástroj denně vám zabere 5 minut a pak můžete celý den praktikovat, vnímat situace a získávat uvědomění změny díky vaší volbě mít to jinak. Pouze praxe dělá mistra.

3 překvapení

Každý sedmý den na vás bude čekat nějaké překvapení. Máte rádi překvapení?

Začínáme ...

Začínáme v sobotu 1. června, každý další den budete mít možnost zažít další život měnící nástroj, změnit energii, ze které fungujete, a tím vytvořit jinou realitu. Pouze praxe dělá mistry

Uzavřená skupina

Vím, že toužíte sdílet, zapojit se, pokládat otázky, obohatit druhé o svá uvědomění. Takže ANO, bude i Facebook skupina.

Závěrem shrnutí

Po 21 dnech získáte přístup do členské sekce mého webu, kde budete mít všechna videa přehledně i s popisy k dispozici

Co vše je možné změnit s Access nástroji?

Spíš bych měla položit otázku takto: Co není možné pomocí Access nástrojů změnit? 

TO, CO JSTE SE JEŠTĚ NEROZHODLI, NEVYBRALI SI, ŽE CHCETE ZMĚNIT.

TO, KDE NEJSTE OCHOTNI UDĚLAT JINOU VOLBU. POUZE VOLBA TVOŘÍ.

Access nástroje nám pomáhají, abychom uvolnili, co nás drží, abychom získali jasnost, co chceme, abychom byli sami sebou, jinak tvoříme život podle druhých. Odplaví všechen balast a z čisté energie nás samotných PAK snáze děláme volby, které vedou k životu, který toužíme žít. 

Mými kurzy prošlo tisíce lidí. Většina z nich je na cestě objevování sebe stejně jako já, stejně jako vy.

Co když život může být úplně snadný?

Nevěříte, že i vy to dokážete?

Dokážete mnohem více než jste schopni si vůbec představit, jen se do toho většinou nepustíte nebo nevydržíte a skončíte dřív než dosáhnete úspěchu. Jak to vím?

Denně se setkávám s lidmi, kteří díky Access nástrojům změnili své životy, udělali něco, co se v této realitě vnímá jako zázrak. Tvoří své každodenní životy s větší lehkostí, dávají životní situace, které je potkávají s nadhledem a těší se z toho, co jim život přináší.

Tyto jednoduché nástroje používám na všechny situace mého života, ať již jde o hojnost, vztahy, práci i své tělo. Ve zmiňovaných TOP 18 vám představím soubor nástrojů, který využijete na všechny oblasti svého života způsobem, který vás bude bavit. Život není tak vážný, jak ho děláme.

Pár z mnoha komentářů k této sérii

říkáte si

Je to pro mě?

Váháte, jestli je těchto 21 dní pro vás vhodných? Nejsem na to už moc pokročilá? Nebo naopak, budu to chápat, když ještě nemám žádný Access kurz? Budu na to mít dost času? 

Pokud na své dotazy nezískáte odpověď níže, napište mi na spolu@luciehaskova.cz

OTÁZKY

To vůbec nevadí. Access nástroje jsou velmi jednoduché, běžně je úspěšně zařazují do života i lidé, kteří nemají kurz Bars ani žádné další. Je to něco, co vás začne bavit a budete se po tom cítit líp. Tohle nás měli učit ve škole. Dnes bychom věděli, jak tvořit hojnost a radost i v této realitě.

Pokud jste dočetli až sem, pak stačí když si položíte dvě otázky. Jaký bude můj život za 5 let, pokud si to vyberu? Jaký bude můj život za 5 let, když si to nevyberu? Vy víte. 

Pokud ještě nežijete, co byste si přáli, nebo pokud chcete od života víc a jste ochotni pro to něco udělat, pak vám ráda přispěji tím, co funguje mně.

To vůbec nevadí. Jednotlivé nástroje na vás budou čekat ve vaší schránce, můžete si s nimi pohrát kdykoli a opakovaně. Na závěr 21 dní získáte přístup do členské sekce mého webu, kde budou jednotlivé nástroje přehledně uspořádány a vy se k nim můžete kdykoli vrátit.

Udělá to za mě tu práci, do které se mi nechce? NE, neudělá. Pokud čekáte na to, že tahle jedna věc zachrání váš život, pak se tak může stát pouze, pokud se rozhodnete nástroje procvičovat, hrát si s nimi a nedělat je proto, že musím, proto, že je se mnou něco špatně, ale protože mě zajímá, co vše je ještě možné v mém životě vytvořit, kde získat větší lehkost.

Ano. Videa budou uložena ve FB skupině tak, aby se k nim dostali pouze účastníci a zároveň k nim hned v komentářích probíhá sdílení

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Rádi byste pozvali své přátele? Vhodné pro ty, kteří nemají žádnou zkušenost s Access nástroji. Super pro ty z vás, kteří již máte kurz Access Bars. možná teprve teď většinu nástrojů pochopíte. Své si najdou i ti, kteří již sami dělají kurzy, získají uvědomění i inspiraci, jak nástroje představit. 

Těším se na vás uvnitř. Lucka 

Facebook
Email
WhatsApp
Telegram

 

 

@Lucie Hašková 2024